Verschillende Internet Providers hebben poort 25 geblokkeerd zodat klanten die toegang tot het internet hebben via deze leveranciers alleen de SMTP-server (uitgaande mailserver) van deze Internet Provider kunnen gebruiken. Wij raden u aan om het verzenden van e-mail te testen. Indien u hiermee problemen ondervindt dient u de SMTP-server zoals door uw Internet Provider opgegeven te gebruiken.

SMTP servers van Nederlandse internetleveranciers

Internetprovider:   SMTP Servernaam:

  Telfort

  smtp.telfort.nl

  Online

  smtp.online.nl

  UPC/Chello

  smtp.upcmail.nl

  Tele2

  smtp.tele2.nl
  HetNet   mail.kpnmail.nl
  Ziggo/Home   smtp.ziggo.nl
  KPN   mail.kpnmail.nl
  Planet   mail.kpnmail.nl
  Caiway   smtp.caiway.nl
  Alice   out.alice.nl
  Xs4all   smtp.xs4all.nl

Let op: indien uw Internet Provider niet genoemd is, of u nog steeds problemen ondervindt met het versturen van e-mail, raden wij u aan om de website van de Internet Provider te raadplegen of contact op te nemen met de Internet Provider.QplusQ - ICT Hosting | Johan Wagenaarkade 36 | 3533 TE Utrecht | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy statement | Notice take-down | KvK 51568179